Siste anmeldelser av golfbanene

Rating Entries

Kommentar: Besøkte banen i Juli 2019. Fikk dessverre bare spilt 9 hull pga svermer av klegg som gikk til angrep. Ustanselig. Men til å være et mål for dristige kamikazepiloter fikk jeg likevel et veldig godt inntrykk av golfbanen. Ble møtt av noen lokale spillere som kom med gode og velmenende råd, bl.a. at kleggen var spesielt ille denne dagen (et råd jeg dessverre ikke tok på alvor)
Nok om klegg........Banen har en fantastisk design, og etter to forholdsvis enkle hull i starten begynte utfordringene å stå i kø. Sjelden har jeg møtt på større variasjon, rent designmessig, som på denne banen. Veldig utfordrende, men samtidig veldig artig å spille. Hullene ligger langs en tursti, og noen steder er det litt avstand mellom teestedene. Hullene ligger flott plassert i landskapet.
Helt klart en bane jeg kommer til å vende tilbake til (fortrinnsvis utenfor kleggsesong).

4.18/5

5/5

4/5

3/5

4/5

5/5

Nei

Haugaland Golfklubb

Kommentar: Utrolig bra greener til å være så sent på sesongen! (Selv om jeg ble overrasket over alle nedslagsmerkene. Så vidt jeg kunne se var det kun medlemmer som hadde spilt før oss i dag, rart de ikke passer bedre på.)

Fairways og utslagssteder var igså helt supre, med unntak av kortklipt på hull 13 og delvis hull 14. Det var heldigvis ballplassering, så dette var uproblematisk.

Savner bedre merking ute på banen. Staker som markerer 100 og 200 meter igjen til greenen kunne godt vært satt opp.

Ettersom det bygges nytt klubbhus var det litt uoversiktlig ved ankomst.

Alt i alt er Kjekstad en morsom bane å spille, og definitivt verdt et besøk!

4.18/5

4/5

4/5

4/5

4/5

5/5

Nei

Kjekstad Golfklubb

Kommentar: Vi var kjekkaser og gikk likesågodt runde to fra 64 her om dagen. Banen inviterer nemlig til det! Ydmykelsen var naturligvis total, men artig var det uansett.
Det er markant forskjell på de første og de siste ni hullene. De første ni er nok golfteknisk mer gjennomførte, mens de siste ni er de billedskjønne.
Mottagelsen vi fikk var upåklagelig, både av ansatte og gjester. Det var godt å være tilbake! (Nærmere 15 år siden sist...)

4.78/5

4/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Nei

Moss & Rygge Golfklubb

Kommentar: Veldig fin og varierende bane! Ble utrolig godt mottatt i proshopen med god service. Her skal jeg tilbake å spille neste sesong.
Fint putting-green og chippeområde. Litt minus at rangen bare er 180 m lang.

4.78/5

5/5

5/5

4/5

5/5

5/5

Nei

Stiklestad Golfklubb

Kommentar: Holtsmark i høstform er intet mindre enn en praktfull opplevelse! For en bane!!! Vel var greenene litt ujevne, men ikke verre enn at de var puttbare.
Hyggelig mottagelse løftet besøket ytterligere.
Vi kommer tilbake!

4.58/5

5/5

4/5

4/5

5/5

5/5

Nei

Holtsmark Golfklubb

Kommentar: Greenene alene er verdt besøket til Vestfold GK nå i oktober. De var rett og slett perfekte! Dessverre er fairwayene ganske så rufsete, men det er de jo ikke alene om å oppleve denne sesongen. Med ballplassering er det uansett spillbart.
På grunn av sykdom var det ikke noe restaurant/kafé åpen, men det var allikevel mulig å få kjøpt seg en kaffe og en kvikklunsj.
Alt i alt så er Vestfold en deilig golfbane jeg alltid kommer tilbake til, selv om jeg får grisebank hver gang jeg spiller den...

3.59/5

4/5

3/5

3/5

4/5

4/5

Nei

Vestfold Golfklubb

Kommentar: Å spille Norsjø i 3 grader, klarvær og vindstille i oktober i år var en ren nytelse. Hvis vi ser bort fra den delvis ødelagte greenen på hull to var banen i perfekt stand. Greenene var supre og fairwayene var fantastiske.
Det irriterer dog litt at de har endret utslagene på hull 9/18. Akkurat det var bedre før! (Derfor fire heller enn fem stjerner på "banedesign".)
Uansett; har du tenkt å bare spille én runde til i år? Da bør du gjøre det her!

4.58/5

4/5

5/5

4/5

5/5

5/5

Nei

Norsjø Golfklubb

Kommentar: Banen kunne ha vært en veldig fin og utfordrende om klubben hadde hatt mer ressurser og vedlikeholdet bedre. Kult design! Veldig hyggelige og behjelpsomme ansatte.

3.59/5

4/5

1/5

3/5

5/5

5/5

Nei

Krokhol Golfklubb

Kommentar: Ble tatt godt i mot ved klubbhuset av daglig leder med gratis kaffe ved innbetaling av grenfee. Ellers en lang og veldig smal skogsbane, derav flere turer i skogen c;) Seks par tre hull, to par fem hull og ett par 3 hull. Fine bane etter forholdene og OK greener. Kommer lett til å stoppe neste gang jeg kjører forbi Røros!

4.38/5

4/5

3/5

5/5

5/5

5/5

Nei

Røros Golfklubb

Kommentar: Utrolig flott bane, men sliter litt pga for lite regn.....

3.41/5

3/5

3/5

3/5

3/5

5/5

Ja

Utsikten Golfklubb

Load More

TeeOff
Share This